Welkom op de site van winterswijkse metaal recycling
Welkom

Metaal Recycling

Container Dienst

container0 nieuw

Ontmanteling

ADSC04540

Buys Ballotstraat 14

landkaart

Oud ijzerhandel

Bent u op zoek naar een bedrijf dat oud metaal en ijzer inzamelt? Bij Jan Verhaegh B.V. bent u aan het juiste adres in uw zoektocht naar een ervaren oud ijzerhandel. Al ruim 50 jaar zijn we uw vertrouwde partner als oud ijzer en metaal handelaar. Daarom doet u een beroep op onze expertise voor het inleveren van oud ijzer en/of metaal. Wij helpen u vakkundig als oud ijzer handelaar en staan u graag te woord.

Oud ijzerhandel voor particulieren en bedrijven

Jan Verhaegh B.V. is een ijzer- en metaalhandel voor particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen. Daarmee bedienen we een brede doelgroep als oud ijzerhandel of oud metaalhandel. Iedere maandag tot en met zaterdag kunt u bij ons terecht voor het inleveren van oud metaal of ijzer. Als ijzer- en metaalhandel staan we garant voor een correcte afwerking en verwerken we metaal en ijzer tegen een eerlijke prijs.

 

afb 01

 

Waarom u voor ons als oud ijzerhandel kiest

Als oud ijzer handelaar zien we erop toe dat u netjes wordt geholpen. We betalen u direct contant uit of per bankoverschrijving. Heeft u oud ijzer of metaal liggen waar u vanaf moet? Maak het uzelf gemakkelijk en schakel ons in als uw oud ijzer handelaar. Uw zoektocht naar een oud metaalhandel voor metaalrecycling eindigt dan ook op onze werf. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat we u op de juiste manier helpen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Op zoek naar een oud ijzer handelaar of een betrouwbare oud metaalhandel? Wij verwelkomen u graag in onze oud ijzerhandel en machinepark in Winterswijk. Heeft u vragen over de werkwijze van onze oud ijzerhandel of oud metaalhandel? Laat dan een bericht achter via het contactformulier op de website. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en helpen u graag verder.

Ook interessant: Altmetallhändler BorkenSchrotthändler BorkenMetallrecycling Borken