metaalrecycling
metaalrecycling

Metaal Recycling

Container Dienst

container0 nieuw

Ontmanteling

ADSC04540

Buys Ballotstraat 14

landkaart

Metaalrecycling nabij Doetinchem

Zoekt u een adres voor metaalrecycling nabij Doetinchem of Enschede? Jan Verhaegh B.V is hét adres voor metaalrecycling in regio Enschede en Doetinchem. Wij zamelen metaal in, verwerken dit en voeren het ten slotte af. Al meer dan 50 jaar zijn we een begrip in de provincies Gelderland en Overijssel. En ook in Duitsland weet men ons te vinden. Lever daarom oud ijzer in bij ons bedrijf of laat het ophalen door onze bezorgdienst.

Een specialist in metaalrecycling in regio Doetinchem

Heeft u oud metaal thuis liggen of bedrijfsmatig afval waar u vanaf moet? Voor metaalrecycling in regio Doetinchem en Enschede klopt u aan bij Jan Verhaegh B.V. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verwerking en recycling van metaal. Met een professioneel team staan we iedere dag klaar om u te helpen. Zowel particuliere als zakelijke klanten weten ons te vinden. Kom daarom langs voor metaalrecycling in Winterswijk, nabij Enschede en Doetinchem.

Waarom u bij ons metaal inlevert

Ons bedrijf is al langer dan 50 jaar een vertrouwde partner als het gaat om ijzer en metaal. We staan dan ook garant voor een correcte afwerking. Metaal dat u bij ons inlevert, wordt door ons zorgvuldig verwerkt. Bovendien ontvangt u een eerlijke vergoeding. Dit betalen we contant aan u uit of we maken het bedrag over naar uw rekening. Kortom, metaalrecycling in regio Doetinchem en Enschede is bij ons in goede handen.

Neem contact met ons op

We zijn een vakkundig familiebedrijf en weten daarom van aanpakken. Veel klanten komen graag bij ons terug. Dit zegt natuurlijk iets over onze expertise, professionaliteit en service. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor metaalrecycling nabij Enschede of Doetinchem? Breng een bezoek aan Winterswijk of laat het metaal ophalen door onze mensen. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak via het contactformulier op de website of bel naar +31 543 521244.

Anderen bekeken ook:

Heftruck kopen Doetinchem | Oud ijzerhandel

 

 

afb 02 afb 03 afb 06
afb 08 afb 07

afb 09